Генетичното изследване ДНК анализ

??????????? ?? ????????? ?? ????????????? ????? ?? ?????

Грижи цихлидите-това е доста проста задача, при условие, че вие спазвате някои прости правила.

Защитете себе си с помощта на безопасен секс. Вие и вашият партньор трябва да бъдат изследвани за заболявания, передающиеся по полов път, включително ХИВ, има ли риск от заразяване. Постоянно и правилно използване на презервативи и при полови контакти с партньор, с неизвестен статут. Избягвате полови контакти с потребителите на инжектиране на наркотици.

CDC изчислява, че около 23% от населението на САЩ има някаква форма на артрит, общ термин, отнасящи се до всяко от няколко заболявания, които предизвикват болки в ставите, възпаление и може би разпада. Остеоартрит, известен също като дегенеративни артрит е най-често ревматическим заболяване. Други-често срещаните видове са ревматоиден артрит и подагра. Като артрит, остеопороза-още една често срещана костно-мускулна болест, която засяга предимно възрастните хора. Около 10% от възрастното население на САЩ е над 50-годишна възраст имат остеопороза, а още 44% - имат ниска костна маса, като се съобщава в ноемврийския брой на "списание на семена и минерални изследвания, 2014." Ниска костна маса, по-рано известен като остеопения, често се развива остеопороза.

Технология на IBM-Уотсън помогна преди лекари , но обикновено се рови в бази данни, преди да давате съвети. Сега, той е готов да се изправи на самите пациенти, или по-скоро телата им се сканира. Това в последните обещания, започвайки Уотсън клинична коментар въображение, първата му снимка, на базата на когнитивните облаци решение. Платформа AI може да се пресее през УЛТРАЗВУК, рентгенови снимки и други медицински данни като попълните медицински карти и идентифициране на пациенти, които може да се наложи спешна помощ.

При грижите за деца със спинална мускулна атрофией (AGR) , медицински персонал, не се направи избор на метод на лечение, не като предупреди родителите си, но има все още място за подобрения в предоставянето на информация за болестта, възможностите за лечение и прогнозата за родителите да се чувстват спокойни за своите решения, датски доклад за анализа.

Диагноза означава само откриване на заболявания. След внимателна оценка, както лекарят поставя диагноза въз основа на определена картина на симптомите. След това тя помага на решение за най-доброто лечение за тези симптоми и причиняващи им причини.