Уелнес Статии

?????????, ??????? ??????

Ноктите разстройство е състояние, причинено от нараняване на ноктите или заболяване или дисбаланс в организма. По традиция лекарите предписват мехлеми за лечение на инфекция и начални. В много случаи, обаче, тъй като гледа само повърхностните симптоми, а не основната причина корен: Candida albicans, че скоро проблемът ще се върне и с отмъщение.

Като цяло, ПЦО пакет от услуги, предоставяни на Планетата, Аюрведа-това е едно от най-силните растителни средства за дилатационной кардиомиопатия тези растителни форми трябва да бъде полезен на болните от тази болест на сърцето, ако се консумира в малки дози, се препоръчва от лекарите.

Резюме: IGF-1 добавки, като от рог на елен, IGF-1 lr3 и IGF-1 де са станали популярни сред културисти и спортисти, поради техните мускулни свойства.

Тези добавки са забранени в много спортни регулаторните органи.

Те също имат много потенциални странични ефекти, като подуване, главоболие и повишен риск от рак.

Исхемична болест на сърцето обикновено е причинено от състояние, наречено атеросклероза, който възниква, когато мастните материали и други вещества, под формата на плаки по стените на артериите. Това ги кара да направят тесни. Тъй като коронарните артерии се свиват, притока на кръв към сърцето може да забави или да спре.

Исхемична болест на сърцето-това е друга объркващо тип болест на сърцето. Исхемична болест на сърцето-това не е същото, че исхемична болест на сърцето.

При исхемична болест на сърцето се отнася до коронарните артерии, исхемична болест на сърцето, се отнася към заболявания на коронарните артерии, което води до усложнения. Това включва такива усложнения като болка в гърдите, инфаркт и белег, причинена от сърдечен удар. Разбирането на тази тънка разлика между двете може да впечатли вашия кардиолог.